club

Josu Olazabal - Divemaster

Mijn ouders hebben het vroeger altijd gezegd: "Kom eindelijk eens uit dat water, je gaat nog veranderen in een vis".

Een vis ben ik nog niet geworden, maar wel een duiker. Duiken is niet enkel een hobby voor mij, maar eerder een passie. Tijdens het duiken word je ondergedompeld in een prachtige wereld. Het gevoel om te zweven in een adembenemende omgeving is werkelijk onbeschrijfelijk. De reizen die we maken met de duikclub zijn één voor één pareltjes. Je zou denken dat de minder tropische bestemmingen zoals de Oosterschelde, onze Noordzee, of de vele steengroeves in België niet de moeite zijn om in te duiken. Niets is minder waar, ook hier heb je een enorme diversiteit aan fauna en flora.

Duiken en veiligheid is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarom is het noodzakelijk om een duikopleiding te volgen bij een professionele en kwalitatieve duikschool. Deze duikschool heb ik gevonden. Discovery Diving School hecht veel belang aan de veiligheid en kwaliteit van de opleidingen. Ik heb reeds een aantal duikopleidingen gevolgd en ik ben ervan overtuigd dat ik mij in de toekomst steeds zal blijven bijscholen bij Discovery Diving School. Het is fijn om betrokken te worden bij de opleidingen van beginnende duikers. Het assisteren is bijzonder leuk om te doen. Het is prachtig om de beginnende duikers te zien groeien en evolueren naar ervaren duikers.

Naast de duikschool heb je nog de duikclub. Het sociale aspect vind ik erg belangrijk. Er worden geregeld uitstapjes, etentjes en feestjes gepland. Dit bevordert de groepssfeer aanzienlijk. Maar we vieren niet enkel feest in onze duikclub. Er wordt veel belang gehecht aan de training van onze duikers. Het is de bedoeling om de conditie van de duikers in stand te houden en de kennis van de technieken te verbeteren.

Laat het duidelijk zijn, bij ons zit je goed!